Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt revbensspjäll

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gjorde detta idag, god smak!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Mortla kryddorna och klappa in dem i köttet. Sätt in formen i nedre delen av ugnen i ca 1 ½ timme (med bensidan upp första halvtimmen). Späd med ca 2 dl buljong först, innan det blir bränt i botten. Efter ett tag tillsätter du resten. Vänd revbenen och låt stå 1 timme till. Serveras med potatis och sås och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulrika2315 5 juni 2012

    Super gott och mört kött, såsen gjorde jag på skyn i ungsformen, där jag tillsatte lite creme fraiche ,mat grädde och maizena brunsås. Fick salta köttet lite extra efteråt men det är ju en smaksak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.