Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helt underbar kycklinggratäng

(153 kommentarer)  
Helt underbar kycklinggratäng Helt underbar kycklinggratäng Helt underbar kycklinggratäng Helt underbar kycklinggratäng
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enligt mig finns det INGEN kycklingrätt som slår den här gratängen, den är helt fantastisk god! Testa den du med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka jasminriset och låt det sedan svalna. Rensa och bena ur kycklingen, skär den i bitar.
  2. Smält margarin i en kastrull och fräs lök, vitlök, purjolök, svamp, äpple och paprika tillsammans med curry tills grönsakerna mjuknat något.
  3. Häll över grädde, crème fraiche, sambal oelek, tomatpuré, mango chutney, paprikapulver, salt och peppar. Rör om väl och puttra på svag värme i några minuter. Tillsätt kycklingköttet och puttra ca 4 minuter. Bred det kokta riset i en smord form. Bred över kycklingröran, strö på ost och cocktailtomater.
  4. Gratinera mitt i ugnen, 225 grader, ca 15 minuter eller tills rätten fått fin färg och är genomhet.

Liknande recept

Kommentarer (153)

  • pingu 8 februari 2008

    Fantastiskt gott! En ny favorit härhemma:)

  • 2233319 10 februari 2008

    En jättegod kycvklingratäng, lätt att göra. Den kommer jag göra flera gånger/2233319

  • alyssa 21 mars 2008

    Detta e en helt underbar gratäng.åt den i går. Nästa gång testar jag den med pasta.

  • Merit 23 mars 2008

    Kycklinggratängen var verkligen helt underbar tycker jag och min familj.

  • goldcamilla 26 mars 2008

    Jättegod, jag älskar gratänger och detta är verkligen en som jag skall göra fler gånger.

  • miaflis 28 mars 2008

    Jättegott, tack för receptet! Kommer absolut göras igen!

  • epi 30 mars 2008

    Det här var mycket gott. Vi tog hälften röd curry hälften vanlig curry. Inga chapinjoner Mina grabbar är anti svamp. Får prova med när vi har gäster.

  • Mircku 6 april 2008

    Mums! Lättlagat och mycket gott - gillas!!!

  • matvraket 8 april 2008

    Helt okej gratäng. Nästa gång ska jag tillsätta jordnötter och bananer, och chilisås istället för tomatpuré. Tack för receptet, alltid kul med något nytt. Bra att det blev så mycket också, räcker till lunchlådan imorgon.

  • Tuoli 9 april 2008

    Supergod! Tack!

  • frucaos 13 april 2008

    Mums. Men vi bytte ut äpplen mot bananer (som tillsattes precis innan den åkte in i ugnen) och jag serverade cashewnötter "bredvid". Vi gav den betyget "bra bjudmat" - som är vårt högsta interna betyg. Den kommer vi att äta fler gånger.

  • Mayo 14 april 2008

    Tyvärr måste jag säga att detta recept blev lite för mycket av det goda. Lite som jag tar allt som jag tycker är gott. Det är möjligt att det är bara mina åsikter men en del av dessa igredienser harmoniserar inte så bra med varandra. Receptet skulle tjäna på att skära ner antalet ingridienser. Utgå från grundidén en indisk inspiration. Ta bort champinjoner, paprika, tomatpuré och paprikapulver. Skär ner till max 2msk chutney. 1dl blir alldelse för sött. Ta bort creme fraich och ersätt med hönsbuljong. Skippa ostgratineringen och tomaterna på slutet. ps Basmatiris passar bättre till denna typ av rätt.

  • MilleH 17 april 2008

    Helt okej men hade av misstag köpt nåt konstigt ekoris som inte var bra. Det blev lite torrt, men det var antagligen risets fel... Måste nog prova en gång till men kanske minska lite på ingredienserna som Mayo sa!

  • pia61 18 april 2008

    Verkligen smarrig rätt!

  • flabban 30 april 2008

    Har lagat den och den blev helt klart en favorit. Högsta betyg.

  • Lilljeppe 9 maj 2008

    Väldigt god. Jag bytte ut äpplena mot banan då jag inte hade några äpplen hemma. Det blev kanon. 4 points

  • mumsan 17 maj 2008

    Jättegott!

  • Gitsan 17 maj 2008

    Helt enkel underbar, som rubriken beskriver! Framför allt är den så bra för att den är lätta att ändra innehållet i. Lägg till och dra ifrån i röran, ta det du har hemma bara smaken blir bra!

  • JessicaB 23 maj 2008

    Bland det godaste jag har ätit! Hela familjen inkl. två barn på 7 & 10 älskar denna. Och så fantastiskt lätt att göra. Har bjudit på den flera gånger under våren och alla gäster har varit lika förtjusta och bett om receptet. Håller absolut inte med om att det skulle vara för många ingredienser, gratängen är underbar!

  • MiLLaH 23 maj 2008

    Helt suveränt god! Blev direkt en stor favorit. Blev massor oxå!!! Fem matlådor plus fem personer som redan ätit..:) Tack!!!

  • dolores 29 maj 2008

    fantastisk god ! Det var första men absolut inte sista gången vi gör den.

  • segerwitch 4 juni 2008

    Min man lagade denna underbara gratäng idag, kryddorna är verkligen samspelta, till en harmonisk synfoni, jätte gott!

  • knacken 15 juni 2008

    Verkligen god gratäng, åt den för ett tag sen

  • LindaPortos 22 juni 2008

    Hejsan! Kycklinggratängen är verkligen super och den kommer jag att göra många gånger kan jag lova.

  • annfre03 27 juni 2008

    Verkligen supergott!! Eftersom allt går att förbereda är det givet att jag kommer att bjuda på detta nästa cykelfest!! Tack för tipset, nu behöver jag inte leta mer. :)

  • GunsanL 30 juni 2008

    Verkligen supergott........och mycket!!!!! Räckte till sex personer. Kommer att laga den många gånger så tack för receptet. Högsta poäng från oss.

  • blodpudding 4 juli 2008

    den var super god!!! alla ville ha receptet

  • Bondbruden 5 juli 2008

    God rätt som uppskattades av både mig och sambon!

  • tpecer 5 juli 2008

    Jättegod. Funderar på att göra den utan ris i botten nästa gång och servera det till istället. Tpecer, Värnamo.

  • guldstinsen 7 juli 2008

    Jättegott!!

  • muutrollet 8 juli 2008

    den sparar jag ...Tackar :-)

  • Mellanbellan 17 juli 2008

    Vi, jag och 3 väninnor har ätit detta ikväll och samtliga hade mer eller mindre ont i magen efteråt, pga att vi ätit så MYCKET! Det var jättegott och dessutom har jag rester till imorgon. Mums.

  • Mysan59 17 juli 2008

    Ojojoj! Eftersom så många uppskattar denna rätt, så tar jag den till mig, fast den innehåller kyckling och byter ut kycklingen mot qourn istället... Går ju faktiskt att ändra många kötträtter ganska lätt på det viset. Tackar = )

  • lattelisa 5 augusti 2008

    Helt klart god. Jag tyckte mest om den, sen mannen. Barna var lite sådär, lite starkt för dem, men då hade jag lite drygt på både Sambal oleken och chutneyn. Blev mycket mer mat än jag väntat mej, bra som bjudrätt alltså. Tänkte prova en lätt variant näst gång ;-)

  • Matoria 13 augusti 2008

    Jag håller med om att den var helt underbar. Vi var fyra vuxna och två barn som åt och den fick högsta betyg av alla utom den yngsta

  • Safi 13 augusti 2008

    Jättegott! Vi la till jordnötter som kontrast till allt annat. Det piffade upp ännu mer. :)

  • EllinorFalck 15 augusti 2008

    Jätegod, gjorde den idag för att testa på yngste sonen. Han tyckte också att den var supergod. Vi hade dock inte i paprika eftersom vi inte är så förtjust i varm paprika annars följde jag nog receptet ganska bra. Helt klart ska jag ha den att bjuda på vid tillfälle.

  • canna1 15 september 2008

    mycket god. Bjöd på det till våra gäster, och de ville ha receptet. blev över lite till dagen därpå. det blev ännu godare tyckte min man

  • thoorbear 20 september 2008

    Skall testa denna med grön paprika istället för röd, en extra banan och lite cashewnötter ikväll. Har dessutom fått tag på Bengalisk mango chutney (som är lite starkare) som jag tänkte ha i. Hemgrillad kyckling är också redan på gång i trädgården.... Återkommer med betyg när vi avnjutit den. Det låter jättegott!

  • thoorbear 21 september 2008

    Först och främst: Jättegott! Jag använde grön paprika, glömde cashewnötterna, tog bara 0,6 dl chutney men höll mig i övrigt i princip till receptet. Tror nog dock att vissa saker skulle kunna uteslutas, då de inte tillför speciellt mycket, t ex champinjoner och gul lök (purjon räcker). Nästa gång skall jag också ta mer vitlök (endast en klyfta "försvinner" i all annan smak) och krydda cocktailtomaterna med en örtkrydda. Kanske franska örter, timjan eller varför inte Italiensk salladskrydda.

  • KramisGumman 6 november 2008

    Får gäster i helgen...ev skall jag testa detta

  • KramisGumman 10 november 2008

    Hann inte testa i helgen, får göra det till ungdommarna hemma istället....

  • mrex3m 5 december 2008

    Det var värkligen den bästa gratäng jag ätit på väldigt länge

  • LEDIVO 16 januari 2009

    Tack för en härlig smakupplevelse - Klar femma. Använde inte sambal oelek, men tog i lite chilisås istället. För övrigt följde jag receptet.

  • maggan123 25 januari 2009

    en helt underbart försvinnande god gratäng, den kommer jag att göra många gånger framöver.

  • nallemajja71 25 januari 2009

    En helt otroligt god gratäng!!!! en absolut femma!!

  • Legoli 29 januari 2009

    Mycket god gratäng, kommer definitivt göra den igen.

  • robban61 5 februari 2009

    Göör god! Jag hoppade över tomatpure´n och tog istället stark ajvar.

  • immortal_girl 6 februari 2009

    Underbart gott...detta är en av mina favoriter numera!!!

  • tina60 7 februari 2009

    Min son som är mycket rädd att prova något nytt och särskilt när det gäller mat, tyckte att det var det godaste han ätit på länge och vi andrai familljen håller med honom. det är helt klart värt en 5.

  • Lisa80 8 februari 2009

    Håller med att den här gratängen var super!

  • LottaKi 13 februari 2009

    Den blev nästan godare dagen där på. Perfekt matlåda.

  • jzw0010 15 februari 2009

    Ja, guud så gott! Lagade denna gratäng till mina föräldrar och de blev helt frälsta! Tog dock sweet chili sauce istället för tomatpuré och hoppade över sambal oelek och svamp för det tycker jag inte om! Verklign en favorit!!

  • ingsa 21 februari 2009

    Hej! Jag håller med dig, den är jätte god och nästan godare dagen efter. Mvh Ingsa

  • Barnarp 23 februari 2009

    Den var verkligen god. Kommer att göra den igen.

  • carissma2 23 februari 2009

    Instämmer med många av dom andra kommentarerna, denna kycklinggratäng var helt UNDERBART god!!!!! Till och med min superkräsna sambo åt med god aptit *S* och det är ett toppenbetyg ska ni veta ;o) och även jag tycker den var godare och "saftigare" dagen efter. Mvh Susanne

  • cimone 9 mars 2009

    Absolut något jag kommer att göra igen, god för både stora och små.

  • lena4 14 mars 2009

    Lagade denna rätt idag. Måste tycka till vi med och hålla med, den var supergod. Det blev mycke mat till fyra pers. Men det går åt imorron. Tack för ett bra recept. Betyg 5 från oss. Lena

  • Gul13 16 mars 2009

    En jättegod rätt som jag gjorde gryta av istället för gratäng.

  • brizze 28 mars 2009

    jag gjorde denna kycklingrätten på jobbet och alla tyckte den var jätte god, så dom ville ha receptet.

  • maneten 28 mars 2009

    Ja, denna (gratäng) gryta var god! Jag gjorde inte gratäng för jag vill ha riset separat.

  • receptmamman 31 mars 2009

    MYCKET god tyckte hela familjen, suverän att ha som matlåda.

  • Lippe70 16 maj 2009

    Riktigt god gratäng. Populär hos hela familjen :)

  • Jess77 1 juni 2009

    Vilken helt otroligt god gratäng, en klar vinnare!

  • sarah10 14 juni 2009

    Denna var jättegod och kommer bli en av våra middagsrätter hemma :)

  • Tutish 17 juni 2009

    Denna var helt okej. Frågor som: "Vad var det här egentligen?" kom vid matbordet. "Helt underbar kycklinggratäng hette den". "Det stämmer ju faktiskt!" blev den spontana reaktionen. Klassades förvisso som en söndagsmiddag men söndag på en onsdag går ju också fint, ibland iaf:)

  • Ninni84 14 juli 2009

    Supergod gratäng!kommer göras igen:)Den som inte provat måste göra det!

  • annika031 23 juli 2009

    Suveränt god!!! Fast jag hade riset på sidan om...

  • maggan123 31 juli 2009

    helt underbar har lagat den flera gånger, senast idag,om det gick skulle den få 10++++++++++++ MVH. maggan123

  • Lennart_58 14 augusti 2009

    Helt underbar var ju bara förnamnet. Vad ska man egentligen dra till med för superlativ när inte det bästa ens är gott nog. Jag får nöja mig med att säga TACK, tusenfalt TACK. Lennart. Högsta poäng naturligtvis, håller med föregående om att det skulle varit 10p minst.

  • scraphall 19 augusti 2009

    Den här var verkligen supergod!!

  • Galadriel 22 augusti 2009

    Absolut helt underbar!

  • christincarlsson 23 augusti 2009

    Super god gratäng. kommer att bjudas på vid fest tillfälle

  • bompen 24 augusti 2009

    Supergott

  • gummitud 13 september 2009

    Takk for en fantastisk god rett! Vi har lagd den mange ganger her hjemme.Jeg har også sendt recepten til familie og venner i Norge.Og den er bare en hit! Mums!

  • FXspot 16 september 2009

    Heeelt gudomligt gott:)

  • evabritt 27 september 2009

    Mycket, mycket gott. Och det är fint om man äter upp allt, för till matlådan dagen efter blir rätten lite torr och seg.

  • Annelijo 12 oktober 2009

    Vill bara för kycklingreceptet.Underbart gott!! Annelijo

  • LinneaJkpg 2 november 2009

    Fantastiskt gott!! Lätt en 5a!! Jag har lagat detta receptet flera gånger! Första gången gjorde jag det som en gratäng men tyckte att det blev bättre att servera det som gryta med ris till. Tänk på att inte använda alldeles för mycket mango chutney bara, den smaken kan lätt bli för mycket. =) //Linnéa

  • evelinamarina 15 november 2009

    Helt galet god kycklingrätt! Gjorde denna första gången förra sommaren tror jag, och har älskat den sen dess! Håller dock med om att man får vara försiktig med mango chutneyn eftersom det lätt blir väldigt sött, jag brukar ta ungefär en halv deciliter istället för en. Kycklingfilé funkar förresten också helt superbt till denna rätt, även om jag föredrar att använda grillad! Tack så oerhört för ett underbart recept!

  • rosen87 17 november 2009

    Hej! Lagade detta i helgen och den smakade gott enligt sambon :) Dock är jag själv intolerant mot de mesta så jag kunde inte smaka på den själva, men den doftade gott! Tack!

  • vnordin 24 november 2009

    Helt klart det bästa jag ätit på länge! Alla gillade det. 5-åringen tyckte det va lite starkt medans mannen tog på mer sambal.

  • Bara_Malin 26 november 2009

    Jättegod!

  • jesserlis 12 december 2009

    Åhh så gott! Jag uteslöt sambal oelek och använde peppar istället. /Jessica

  • sommarmalva 4 januari 2010

    Väldigt god kycklinggratäng - en klar 5:a!

  • Holger75 29 januari 2010

    Suveränt god maträtt! Gjorde den till en tjejträff. Jätteuppskattat! Mycket blev det också.Ska absolut göras snart igen! Kram

  • baylando 30 januari 2010

    Jättegod kycklinggratäng!!!

  • PethraD 2 februari 2010

    Helt okej, men om jag gör den igen kommer jag absolut minska på mängden chutney.

  • Sussilo56 9 mars 2010

    Hej. Vi åt med god aptit och jag håller med om att den här helt underbar! Portionerna är väl tilltagna så det blev över till matlådan också!

  • emilgo 24 mars 2010

    Otroligt gott blev det!!! Det här kan jag verkligen rekommendera till andra :)

  • jesserlis 24 april 2010

    Jag och min familj instämmer. Helt suveränt gott. Lite mycket att hacka och skära -det ska jag förbereda bättre till nästa gång, men det var helt klart värt det. Tack så mycket för en toppenmiddag. Fem stjärnor från oss /Jessica

  • nilla48 25 juni 2010

    Supergod! - tack för en riktigt god middag. Intressanta och jättegoda smakbrytningar. Denna rätt hamnar bland specialrätter - att lagas vid speciella tillfällen! Nilla

  • Qandra 21 juli 2010

    Helt groteskt gott, tillade 2msk honung också och det blev en underbar avrundning!

  • christincarlsson 26 september 2010

    Jätte god

  • Cejmil 27 september 2010

    Riktigt riktigt god!

  • laral 3 oktober 2010

    Mycket god rätt. Högsta poäng!!

  • IngelaTornberg 16 november 2010

    Smarrigt och lättlagat, sånt gillar jag :-)

  • Diora_1 27 november 2010

    Jättegod gratäng! Svärfar tog om 2ggr och det är ett gott betyg :)

  • cinnam0n 5 januari 2011

    Supergott! Den kommer vi att göra igen. Tack!

  • Mtomodachi 23 januari 2011

    Hej Jag ska göra den här kycklinggratängen nu , den ser jättegod ut Håll tummarna

  • aip 5 februari 2011

    Kalasgott! Följde receptet helt och hållet förutom att jag inte hade äpple hemma. Tog vindruvor i stället. Jag brukar alltid börja med att laga så som receptmakaren angivit, för att känna vilken smakide som är menad. Finns inget som jag vill ändra här! /Pia

  • nettan502 22 februari 2011

    underbar rätt. har gjort den flera gånger. Nu är det dags att prova den på min "tjejfest" i helgen.

  • konka76 18 mars 2011

    Den är gratängen är en succé. Har gjort om den flera gånger och den är älskad av alla, både vuxna o barn. Lätt och snabb att tillaga. Tack för ett kalasrecept!

  • Annis-sigge 22 mars 2011

    Finns bara ett ord som beskriver denna rätt : SUCCÈ ;) Alla i familjen gillade den här rätten. Och då ska tilläggas att min dotter är kräsen ....Så den här blir det att laga flera gånger !! Tack för receptet !!

  • cutelillamygirl 27 mars 2011

    Jag har gjort den här rätten två gånger. Första gången enligt receptet (med extra mango chutney), men tyckte då den blev torr och lite tråkig att värma upp. Nästa gång gjorde jag den därför som en gryta på spisen (uteslöt osten) och hade ris vid sidan om. Då var den lika god när den blev uppvärmd. Tack för ett underbart recept, som förtjänar 5 poäng.:-)

  • frokeneva 6 april 2011

    Gott!

  • Amiie88 6 april 2011

    Väldans god, det kommer bli en favorit här hemma :) tack!

  • lilledau 7 april 2011

    Helt underbar - hela familjens favorit!

  • snankr 12 april 2011

    Har provat ditt recept och hela familjen tyckte det var jättegott!

  • james007 17 april 2011

    Gud, vad gott!! Den här gratängen ska jag bjuda mina vänner på. Den kommer att bli populär!

  • Lisabella 16 maj 2011

    Underbar bjudrätt, kul att laga tillsammans också. Lagom för 5 vinfnittriga brudar att sno ihop gemensamt en kväll. Så gott!

  • nordan71 3 juli 2011

    En av de godaste gratänger jag ätit :) Klar 5:a

  • ivean 4 augusti 2011

    Jag har istället för grillad kyckling använt kycklingfileér i bitar som jag först stekt. Tar visserligen lite längre tid, men smaken blir ännu godare. Detta är ett favoritrecept som enkelt kan dubbleras. Perfekt när man har många gäster!

  • ljussken 2 september 2011

    Jag tyckte det här var jättegott! Min sambo tyckte att det var för mkt lök i för hans smak. Så nästa gång utesluter jag gul lök o ser om det blir bättre. Tack för ett bra recept!

  • snankr 16 september 2011

    Denna rätt har blivit en av våra favoriträtter! Tack för receptet.

  • Jarnert 19 september 2011

    Fantastiskt gott!! Hela familjen gillade det så det här blir det garanterat flera gånger. Tack för det!

  • Snotra_85 6 oktober 2011

    Supergott!! Kommer aldrig bli less denna, bra bjudmat och bra mat att ha i matlådor! ++++++

  • Diora_1 14 oktober 2011

    Denna är supergo! Ikväll ska vi ha ca 12 gäster, kan jag förbereda och göra gratängerna innan? Så det är bara och sätta in dom i ugnen när de kommer?

  • Fredrikulrikaaronelias 14 oktober 2011

    Jag använde vanlig kyckligfile och det blev super :)

  • nordan71 31 oktober 2011

    Det var verkligen en helt underbar kycklinggratäng :) Tack för ett bra recept.

  • ymmikn 2 november 2011

    Gott och spännande. Jag la i ananas-bitar och tyckte det passade utmärk med curryn och kycklingen.

  • Gorgonzolann 6 november 2011

    Hej och tack för ett surpersmarrigt recept!!! Vi kör LCHF inspirerat är hemma och hade wokade wokgrönsaker i botten och det fungerade utmärkt.

  • mnbvcxz 19 november 2011

    Det var en helt underbar kycklinggratäng.

  • idizar 13 januari 2012

    Helt makalöst god!!!!!!! Snack om succé! God att värma upp dagen efter, väl tilltagna portioner och ganska enkel att göra. Bara plus :)

  • Tinjep 24 januari 2012

    Gott!

  • suby 25 januari 2012

    Jättegod gratäng! Den gick verkligen hem! :-)

  • mickaelasofia 27 januari 2012

    Bra recept & god. Dock lite mindre curry för våran del, men funkade bra det med :)

  • aliice 23 februari 2012

    Jättegod gratäng, men oj vad mycket det blev! Jag är glad att jag inte dubblerade receptet som jag tänkte göra först, hihi :) Men en klar femma! :D

  • Kluddiz 18 mars 2012

    Super god!! Tog kycklingfile istället, och det funkade jätte bra! :)

  • piewik 2 april 2012

    Mycket gott! Bra vardagsbjudrätt. Currykycklinggratäng hade varit ett mer passande namn :)

  • riktar 8 april 2012

    Supergott!! 5 poäng från mig och mitt sällskap.

  • riktar 8 april 2012

    Supergott!! 5 poäng från mig och mitt sällskap.

  • monicadanell 22 april 2012

    Super god det här är inte sista gången jag gör den kommer att finnas på mitt bord igen 5 solklara 5 poäng monica

  • Lelle44 10 maj 2012

    En 5 .Den va jätte god, Jag la i mer av kroddorna

  • catarina68 10 juli 2012

    Jättegod!!! Jag älskar mango chutney som ger en sådan pikant brytning åt kycklingsmaken. En ny favorit!

  • EvelinaH1 31 juli 2012

    Jättegott! Otroligt mycket mat vilket är bra för det blev 5 stora matlådor efter att två vuxna ätit! Blir att ta med imorgon till jobbet =)

  • littlemess 7 augusti 2012

    Helt okej kycklingrätt! Positivt var att det blev mycket (skulle säkert räcka till närmare 5 personer), och även att min pojkvän tyckte det var helt okej, även fast han inte tycker om paprika (och jag hade i två!). Mindre bra var att den tog alldeles för lång tid. Förväntade mig att det skulle gå fort. Säkert runt 2.5 timmar tog det för mig, och då kokade jag riset i förväg... Jag vet inte, kanske jag som var seg. Jag menar bara att man inte ska ha bråttom när man gör den! :) Och så kom jag fram till att jag måste skaffa ny form när jag har pengar. Var tvungen att använda två stycken formar, då det inte fick plats i en (jag har inte så stora). Rätten verkar också vara en sådan som jag lätt kan föräta mig på.. jag vet inte. Eller så var det helt enkelt för att jag gjorde riset överkokt. Rätten får en fyra av mig i alla fall! Kommer göra den igen (:

  • maggan123 9 augusti 2012

    Jag har skrivit här innan men denna rätt är sååååååååååååååå god och om man som jag gillar sting så håll inte igen, jag har lagat denna rätt många gånger och kommer att laga många gånger till ,)

  • ylvis64 18 oktober 2012

    spännande nu till affären , för nu blir det detta till middag. Återkommer med betyg :-)

  • nallec 19 oktober 2012

    Håller just nu på med detta recept! det doftar underbart, återkommer efter måltid!

  • kcampler 29 oktober 2012

    Helt underbar kycklinggratäng! Håller med dig! Har tillagat den idag men tog kycklingfile istället för grillad kyckling! Skar den i bitar och stekte i panna med cayennepeppar,vitpeppar,salt och curry,sedan gjorde jag såsen men kryddade även där lite extra,vi gillar smaker med mycket sting! Gratinerade sedan i ugnen med ost! Kokade ris separat! Eftersom vi bara är två i hushållet kan jag nu frysa in resten,det blir ju minst två portioner kvar!! Själva grundreceptet är toppenbra,sedan kan man ju bättra på med extra kryddor om man uppskattar det! Tack så mycket,detta gör vi flera ggr! Kirsti Campler

  • [email protected] 11 januari 2013

    Jåttegod rekomenderas

  • Ancki66 4 mars 2013

    Jättegott!! Gjorde succé hos hela familjen!

  • dlight 27 maj 2013

    Fantastiskt god! Har gjort den många gånger och frågar jag min familj (4 tonåringar och min man) om vad de är sugna på så får jag alltid detta recept till svar. :) Tack för att du delar med dig!^^

  • Katarina0413 30 september 2013

    Familjens favorit 5 av 5 utan tvekan! Mango chutney stark ICAs går också utmärkt att använda för mer vuxen smak. Toppen!

  • dag6 31 januari 2014

    Mycket god kycklinggratäng.Kommer att göra den flera gånger. Tack för receptet. Från trollmor.

  • lenasj65 12 mars 2014

    Håller med alla andra: JÄTTEGOD!!

  • Katarina0413 3 april 2014

    Denna går hem hos alla våra vänner! Mycket god och omtyckt kycklingrätt :)

  • jenniepenniepa 5 maj 2014

    Hej! Tänkte prova detta receptet som låter fantastiskt gott! Går det bra att frysa och blir det sen gott när man värmer det?

  • Camilski 7 juli 2014

    God, men inte den godaste kycklinggratängen jag ätit. Ena sonen gillade den inte alls men resten av familjen tyckte den var ok. Det blev mycket mat så det räcker lätt till två måltider. Även om den inte blev en favorit så tackar jag för receptet!

  • illiis 20 oktober 2014

    Kommer inte göra denna igen. Föll mig inte alls i smaken tyvärr :/

  • eva23 28 februari 2016

    Jättegod gratäng, men jag tycker ändå att min kycklinggratäng är snäppet godare!

  • Inca11 11 april 2016

    Jag stekte med bacon och en chili,samt mer vitlök. Jättegott! En klar favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.