Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord gyros i pitabröd

(1 kommentar)  
Hemgjord gyros i pitabröd Hemgjord gyros i pitabröd
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott både till lunch och kvällssnack.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor. Blanda med restan av ingredienserna och låt stå och marinera, gärna över natten.
  2. Lägg köttet på en ugnsplåt och stek det i förvärmd ugn (200 grader) i ca 40 minuter. Rör runt köttet lite då och då under tiden.
  3. Går även bra att steka det i en stekpanna.
  4. Servera i pitabröd med färsk isbergssallad, tzatsiki och skivad rå lök

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 15 januari 2016

    Tack för receptet. Vi gjorde den på lövbiff och marinerade i ca1h. Om vi gör den igen så drar vi net lite på kryddningen, Annars fina smaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.