Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjort margarin med havssalt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Har ni liksom jag fallit för Bregott med havssalt, men också tyckt att det är lite för dyrt? Då är det här för dig!

Ingredienser

Instruktioner

Låt alla ingredienserna ha rumstempratur. Vispa smöret med oljan först, tillsätt vattnet och vispa det slätt. Smaka dig gärna fram till hur mycket salt du vill ha i, jag brukar göra med den större mängden salt till oss vuxna. Men med bara lite salt till vardags och till barnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emseli 9 maj 2015

    e namnet lite missvisande? detta låter mer som bregott n margarin. sistnämnda e ju avdeodoriserat/färgat/smakat smör me konstiga tillsatser. lyckas man me d hemma blir jag imponerad! testar gärna detta recept men då under etiketten bregott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.