Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad ketchup

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lite kul recept om man vill göra egen ketchup.. man vet ju då vad man stoppar i sig...

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och vitlök i olja på svag värme. Tillsätt krossade tomater och tomatpuren. Smaksätt med salt, farin och vinäger. Låt koka i ca 20 minuter. Mixa sedan ketchupen och häll upp i glas burkar med lock, förvara den kallt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ninetess 14 april 2008

    Hej.Detta måste jag ju bara prova återkommer med kommentar när jag har testat. Mvh Ninetess

  • jungebro 10 mars 2012

    2012-03-10 Provkokat - gjort om receptet lite med mer kryddning (4 kryddnejlikor, 5 vitpepparkorn, 5 kryddpepparkorn, 1 lagerblad) och bytt ut rödvinsvinägern till äpplecidervinäger pga allergi mot druvor. Får se vad mina värsta matkritiker (barnen) tycker om detta...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.