Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad remouladsås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min absoluta favoriträtt är nystekt rödspätta med kokt potatis och en krämigt god remouladsås, som aldrig har varit i närheten av en tub...jag är lite kinkig med det! Jag har komponerat ihop den här såsen för att försöka återuppleva minnet av en fantastiskt god spätta med remouladsås som jag åt i Ronneby för ett par somrar sedan. Jag tror att jag börjar närma mig originalet!

Ingredienser

Instruktioner

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån....)och rör försiktigt ihop såsen, smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Ställ den gärna kallt några timmar, då gottar den till sig ännu mer. Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • jacquelinehansson 27 oktober 2010

    alltså denna sås var helt sjukt god, beroendeframkallande!! Ett tips som kanske är det som får din sås fulländad: 1 msk bordssenap:) Tack för receptet!!!

  • Margu 15 mars 2011

    Jättegod remouladsås! Kommer definitivt göra den fler gånger =)

  • Margu 24 maj 2011

    Favorit i repris till middagen i kväll!

  • nilha 9 maj 2012

    Alltså Mmmm! Smakar precis som jag minns det från skolan, i det här fallet är det ett bra betyg!

  • Gosfian 23 februari 2015

    Älska denna såsen. Sambon oxå. Återkommande varje fisk dag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.