Hemmagjord choklade recept

Laddar...
Din sökning gav 25 träffar
Smulans vita glöggbollar

Min man älskar de här:) Mina småsyskon har en stående beställning på att de ska finnas när de kommer hem till jul. Nu kommer en bild på dem också. Fast de ser ju mer lila ut p g a blåbärsglöggen:) Jag..


Chokladtårta med sugerpaste

Chokladbottnar fyllda med hemmagjord vaniljcreme, chokladmousse och vitchokladmousse. Täckt med sugarpaste, kant och blommdekorationerna även gjorda i sugarpaste


Jordgubbscoupe med vit choklad- &..

En doft av sommar! Denna ljuva dessert är lätt att förbereda till många i glas (eller helt enkelt plastglas) Till barnens dessert byter du ut likören mot lätt sötad saft. Den vita chokladkrämen ..


Pecan paj cupcakes med kolagrädde

Jag har aldrig använt passionfrukt i några av mina bakverk så jag bestämde mig att det var dags, och cupcakes ska det vara såklart! Som topping valde jag vit choklad ganache, vit choklad passar ju m..


Födelsedagstårtan

Vi hade födelsedag i huset igår och jag gjorde en Schwarzwaldtårta i modern tappning . Den blev uppskattad. Bild kommer såfort jag fått lagt in fotona på datorn. Man måste vara rätt snabb när man l..Hemmagjorda godisbitar
Hemmagjorda godisbitar

Mmm ... Hemmagjort godis. Du gör snabbt och lätt dessa ljuvliga goda läckerbitar med mycket tuggmotstånd och söta smaker av torkade bär och frukter.
Påskgodis
Påskgodis

Varför inte fylla barnens påskägg med hemmagjort godis eller göra tillsammans


Chokladsorbet
Chokladsorbet

Denna hemmagjorda sorbet är för vuxna. Med smak av choklad så kan du äta den som den är utan något till. På sommarn passar denna chokladsorbet till ett rejält lass med solvarma jordgubbar eller en f..
Isad kiwisoppa med färska blåbär och chokladglass
Isad kiwisoppa med färska blåbär ..

Färggrann fräsch soppa som serveras med krämig hemmagjord chokladglass och blåa prickar. Har du ingen glassmaskin går det givetvis bra att servera med köpt chokladglass.Dammsugarstubbe
Dammsugarstubbe

Stor på fatet, stor i smaken! Dammsugare är en populär kondisbit. Varför inte göra en jättestor och servera den som en stubbe?


Ice cream sandwich med tre smaker
Ice cream sandwich med tre smaker

Tänk att ha hemmagjorda sandwichar i frysen, färdiga att servera till oväntade fikagäster. Mums! Mängden kakor är lagom till 1 sats glass, ca 6 sandwichar. Baka fler satser kakor om du vill server..

Somriga dammsugare
Somriga dammsugare

Ge de klassiska dammsugarna en somrig touch av söta blåbär och lite syrlighet från citron.