Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmaskens hemmagjorda daimglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Garanterat en succé vid varje tillfälle

Ingredienser

Instruktioner

Vispa vanilj vispen och grädden i en bunke tills den är fluffig och det går att göra mönster i den. Hacka daimen och blanda i den i vanilj vispen. Häll smeten i en 22cm (i diameter) kakform. Ställ in formen i frysen i ca fyra timmar. Sedan är den färdig att äta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snuttan66 9 april 2012

    Enkelt! Väldigt gott! Gick åt som smör i solsken och jag kommer absolut att göra den igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.