Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord kebab

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god, gör dubbel sats och frys in. Barn älskar denna kebab supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingedienser till kebaben och rulla ut till avlånga smala korvar, lite tunnare än vanlig falukorv.
  2. Lägg sedan korvarna på en långpanna och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 40 minuter. Under tiden blanda alla ingresienser till såsen och ställ in i kylskåpet. När kebaben är klar skär den i tunna skivor.
  3. Servera kebaben i pitabröd med sallad, lök, tomater och ringla sås över.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 17 september 2010

    Så in i bomben gott *stora tummen upp* Hade inget pitabröd hemma men värmde skivad franska i ugnen plus tortillachips. Suveränt gott och så enkelt att göra och mycket godare än att köpa kebabkött. /kram Bappi

  • saxa 28 februari 2012

    Kommer göra den igen med andra kryddor som jag tycke saknades.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.