Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Kall hemmagjord potatissallad slår de mesta av de utbudet man hittar i affärerna. Här kan du mixa och välja bland alla de smaker du helst föredrar. En riktigt höjdare för grillkvällen med kött eller kyckling eller varför inte till kallskuren rostbiff på buffén?!

Ingredienser

Instruktioner

Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop salladskrämen i en STOR bunke, gräddfil + creme fraiché + finhackad dill + lök (röd/gul/purjo) + kapris och lite av spadet. Krydda efter behag och smaka av. Blanda sedan i potatisen delad i lagom stora bitar, ej för smått, vänd om allting i bunken så krämen blandar sig väl med potatisen. Häll upp potatissalladen på ett fat & servera till grillat kött eller kyckling! Supergott & väl beprövat!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 30 juli 2011

    Det här receptet kommer att användas många gånger på somrarna framöver. Jättegott.Mycket bättre än köpevarianterna som finns. Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.