Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig chiliburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En hemmagjord hamburgare som är enkel att göra men har mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda nötfärsen med vatten, fond, barbequesås och övriga kryddor. Arbeta hastigt ihop till en smidig smet. Dela smeten i fyra lika stora delar. Platta ut burgarna till lagom tjocklek och stek på medelhög-hög temperatur tills de är genomstekta. Lägg gärna på en ostskiva (cheddar) på varje burgare mot slutet.
  2. Under tiden som burgarna stekes, blandar man till dressingen. Smaka av med salt, peppar och örtkrydda. Servera burgarna sedan med lätt rostat, gärna grovt hamburgerbröd, rödlöksringar, sallad, saltgurka och tomatskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.