Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord glass

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Lite nyttigare val.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Vispa äggula och socker poröst.
  2. 2. Vispa Vaniljvispen tjock.
  3. 3. Blanda vaniljvispen, äggsmeten och smaktillsatsen.
  4. 4. Häll krämen i en form.
  5. 5. Sätt formen i frysen i ca 2 timmar - Jag brukar ha längre (I kylskåpets köldfack 3-4 timmar)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.