Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord gurksallad

 
Skriv ut

Svårt? Nej, absolut inte. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken. Skölj övriga grönsaker samt äpplet. Kärna ur äpplet och paprikan. Skär allt i små tärningar.
  2. Lägg lök och paprikatärningar i en bunke. Koka upp vattnet och häll över lök-paprikablandningen. Låt stå i 10 minuter. Sila bort vattnet.
  3. Blanda vatten, ättika, strösocker, salt och senapskorn och koka upp. Lägg i äpple- och grönsakstärningar och koka utan lock i 10 minuter.
  4. Häll upp gurkmixen på varma, väl rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.