Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord tacosås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt gjord är denna hemmagjorda tacosås. Lika god kall som varm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här Stek finhackad rödlök, finhackad chili med kärnor samt krossad vitlök i oljan. Tillsätt tomaterna och mosa sönder dem, men låt det fortfarande vara små bitar kvar. Låt koka upp och sjuda under lock tills såsen reducerats och blivit lite fastare i konsistens. Smaksätt med salt, peppar, socker. Tillsätt hackad koriander mot slutet.
  2. Om mindre styrka önskas kan man utesluta kärnorna från chilifrukten
  3. Servera antingen varm eller kall till tacos, faijtas etc.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.