Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord tartarsås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god tartarsås, gjord på hemmagjord majonnäs (köpt funkar också. Underbart god och lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Majonnäs: Vispa för hand ihop, äggulor, vitpeppar, citronsaft och salt i en ren bunke. Vispa tills röran är ljus och slät.
  2. Vispa sedan i oljan, LITE i taget. Vispa noga, den ska bli "fluffig". Upprepa tills all olja är inblandad och den är fast.
  3. Tartarsås: Hacka persilja, smörgåsgurka och syltlök i mindre bitar, ca 0,5 x 0,5 cm.
  4. Blanda ner dijonsenapen i majonnäsen. Blanda ner de hackade ingredienserna. Smaksätt med kryddor, efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.