Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsburgare med marinerad fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hemmagjorda hamburgare där färsen blandas med fetaost som snabbmarinerats i olivolja, vitlök, citron och peppar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olja, persilja, pressade vitlöksklyftor och peppar. Grovhacka fetaosten och blanda i den. Låt marinera ca 5 minuter.
  2. Blanda färsen med ägg, salt och peppar. Arbeta in den marinerade fetaosten och forma till fyra burgare. Stek dem i olja 3-4 minuter per sida.
  3. Skala och skär rödlöken i skivor, skär tomaterna i skivor. Blanda créme fraiche med chilisås. Rosta franskbrödet. Låt var och en göra sin egen hamburgare av bröd, sallad, lök, tomater, burgare och sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • andcam 9 april 2010

    Den godaste hamburgaren jag någonsin ätit, helt fantstisk! //Camilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.