Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindad kyckling med tomat- och basilikasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod kycklingrätt som fick min svärfar och svägerska att berömma min matlagning (och det händer inte ofta) :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Gör ett snitt i kycklingfilén, peta in en rejäl klick mjukost och linda runt 2 skivor bacon. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Tärna eller strimla tomaterna och strö över kycklingen. Bred över créme fraichen. Låt stå i ugnen i 30 minuter.
  3. Jag serverar med hemmagjorda potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 21 november 2009

    Fantastiskt lätt och helt otroligt lyxigt gott!!! Hade potatisklyftor precis som du men nästa gång ska jag prova att ha tagliatelle och ännu mer soltorkade tomater vilket jag älskar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.