Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord köttfärskebab

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min egen variant av den indiska kebaben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på "grill" eller "snabb" samt 225 grader. Blanda samman ägg och kryddor. Blanda ned färsen och knåda runt tills allt blandats. Tryck ut färsen tunt på ett bakplåtspapper. Grilla ca 10 minuter tills färsen fått fin färg. Lägg ett bakplåtspapper på diskbänken och vänd upp och ned på färsplattan. Grilla nu även undersidan ca 10 minuter. Ta ut och skär i remsor/rektanglar eller vad du nu önskar för format.
  2. Serveringstips: I pitabröd med sallad,tomat,lök, pepperoni och gurka samt kebabsås eller varför inte göra en kebabtallrik med strips?

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • toulasim 19 maj 2010

    det later gott maste prova

  • lillemu 9 juni 2010

    Ett jättetack för det receptet. Äntligen kan man göra sin kebabtallrik hemma. =)

  • Okänd 9 juni 2010

    Roligt att du tyckte om mitt recept =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.