- Serverar: 4-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Min egen variant av den indiska kebaben.
Instruktioner
- Sätt ugnen på "grill" eller "snabb" samt 225 grader.
Blanda samman ägg och kryddor.
Blanda ned färsen och knåda runt tills allt blandats.
Tryck ut färsen tunt på ett bakplåtspapper.
Grilla ca 10 minuter tills färsen fått fin färg.
Lägg ett bakplåtspapper på diskbänken och vänd upp och ned på färsplattan.
Grilla nu även undersidan ca 10 minuter.
Ta ut och skär i remsor/rektanglar eller vad du nu önskar för format.
- Serveringstips:
I pitabröd med sallad,tomat,lök, pepperoni och gurka samt kebabsås eller varför inte göra en kebabtallrik med strips?
Publicerat den
18 maj 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
det later gott maste prova
Ett jättetack för det receptet. Äntligen kan man göra sin kebabtallrik hemma. =)
Roligt att du tyckte om mitt recept =)