Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Henriks nubberöra

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med créme fraiche. Mjuk och krämig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen och hacka dem. Färskpotatis tvättas noggrannt och skäres i små ca 3 x 3 cm stora bitar. Koka dem mjuka och låt dem kallna.
  2. Hacka löken fint. Dela matjesfiléerna i fina små bitar. Blanda ihop allt.
  3. Gör iordning såsen av créme fraiche och kaviar, som röres ihop.
  4. Lägg nubberöran på tex rostat bröd eller i små glas och ringla över såsen. Ha ev i mera eller mindre kaviar till såsen om man önskar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.