Det kan vara svårt att få fläskfilén riktigt smakrik och god. Med chili, peppar och kalvfond får man en härligt doftande fläskfilé med vacker ytfärg. Smöret vid stekningen ger en härlig smak, men man kan naturligtvis använda enbart olja.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för ett underbart recept, det smakade jättegott och såsen blev underbar! Tack för receptet! :-) Mvh Marie
Helt klart godkänt, det var mkt gott!!! Tack för ett bra recept.
Det här var verkligen jättegott! Ser nu att jag glömde timjan, men den saknade jag inte. Serverade med klyftpotatis, grönsaker och den underbara såsen. Hade i grädde, lite mer kalvfond, soja, balsamvinäger och lite salt. Verkligen mums! 5 starka poäng ger jag.
Jag håller med föregående inläggare, jättegott. Inte sista ggn detta står på bordet. Det blir en klar 5:a från oss även att jag var feg att inte använda vare sig pepparmix eller timjan. Men det var chilin och fonden som var pricken över i, tror jag. Underbar god smak på detta. Med en krämig potatisgratäng. Blir nästa bjudmat till våra gäster.
har gjort detta två gånger och håller på med den tredje så detta fick högt betyg. Vi gör med potatisgratäng till vilket är underbart till.
Hur gott som helst! När sambon gjorde "marinaden" till köttet skar han även upp en röd chili som han mixade med resten av ingredienserna. Jag brukar inte gilla allt för stark mat, men det här var verkligen suveränt gott! Åt detta med klyftpotatis och morot gjorda i ugnen och det var en oslagbar kombination.