Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fläskfilé och chorizogryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Otroligt god kan varieras med olika korvar och ex.vis oxfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén och chorizon i skivor, finhacka vitlök och gul lök.
  2. Stek korven och köttet tillsammans med vitlök och löken i smör, när köttet fått färg så vrid ner värmen. Tillsätt grädden, syltlöken, oliverna, buljong och tabasco. Salta och peppra.
  3. Koka riset medans grytan får puttra på medelvärme.
  4. Servera grytan och riset med en grönsallad och ett gott bröd, öl är också gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.