Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fransyska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte provat ännu...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Ansa, kärna ur och strimla paprikan. Skala morötterna och skär dem i stavar. Ansa och strimla purjon. Strimla tomaterna.
  2. Bryn köttet i lite matfett. Lägg över det i en gryta. Fräs morötterna i lite matfett. Lägg över dem i en gryta.
  3. Tillsätt smulad buljongstärning, vatten, pressad vitlök, tomatpuré och kryddor. Låt allt puttra under lock ca 20 minuter.
  4. Tillsätt tomat, paprika, purjo, haricortverts och grädde. Låt allt puttra i ytterligare ca: 10-15 minuter. Smaka av.
  5. Makalöst god gryta att äta tillsammans med både pasta, ris och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.