Het Ingefärsgryta

Het gryta med smak som blir godare om du tillagar den dagen före

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Het Ingefärsgryta

Gör så här

Skär köttet i bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Kärna ur och strimla chilin fint.
Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Fräs löken och lägg över i grytan. Rör i chili, ingefära, buljongtärning, vatten, soja och crème fraiche. Låt koka under lock ca 45 min
.
Ta av locket och låt grytan koka ytterligare 15 min.
Hit kan man förbereda. Värm grytan.

Skär salladslöken i bitar och fräs den snabbt i smör. Lägg den i grytan.Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.

Dela körsbärstomaterna i halvor. Fräs bönor och tomater i smör ett par minuter. Ringla över honung och pressad limesaft. Servera grytan med bönsalladen, rucola och ev ris. Garnera med limeklyftor.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Fläskkarré, Gul lök, Vitlök, Röd spansk peppar, Smör, Ingefära, Köttbuljongtärning, Vatten, Kinesisk soja, lätt Crème fraiche, salladslökar, Stora vita bönor, Körsbärstomater, Smör, Flytande honung, Lime
Visningar:
2123
Sparat:
39

LIKNANDE RECEPT

Het ingefärsgry
av lennali
över 2 månader
Ingefärsgryta
av tina62
över 2 månader
Aprikos- och in
av UllaC
över 2 månader
Kinesisk ingefä
av annis70
över 2 månader
Snabblagad inge
av Angie87
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.