Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kålsoppa à la Viktväktarna

 
Skriv ut

0 points. Ät med gott samvete.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök, vitlök och paprika. Koka tillsammans med tomatpuré, paprikapulver, socker, salt och tomat. Låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Tärna vitkålen i små bitar och lägg ner i kastrullen. Hacka ner dill och tillsätt peppar. Koka ytterligare ca 30 minuter, tills vitkålen blivit mjuk. Smaka av med socker, salt, cayennepeppar och chilipeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.