Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het köttgryta med paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stora bönor och doftande kanelstänger förnyar den klassiska köttgrytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödlökarna och skär dem i klyftor.
  2. Fräs paprikapulver och kanelstänger i smör-&rapsolja i en gryta. Bryn köttet och lökarna i blandningen.
  3. Tillsätt vatten, vin och buljongtärningar. Salta och peppra. Låt sjuda 1–1 ½ tim tills köttet är mört.
  4. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Låt bönorna rinna av. Lägg paprika och bönor i grytan.
  5. Låt sjuda ytterligare ca 20 min. Red av med majsstärkelse utrört i lite vatten.
  6. Servera med gräddfil

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solvik207 1 november 2010

    Gjorde grytan i går och den är SUVERÄN! Jag tog dock bara en kanelstång. Solvik

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.