Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kycklingfärssallad med lime och koriander

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrligt och fräscht, med välkända smaker för alla som varit i Thailand.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka eller riv vitlöken. Stek färsen i oljan med vitlök, salt och sambal oelek. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skiva selleristjälken och salladslöken mycket fint.
  2. Gör en dressing av olja, sesamolja, salt, sweet chili, limesaft, fisksås och soja. Blanda i lök och selleri. skala, halvera och kärna ur gurkan. Skär den i skivor.
  3. Fördela romansalladen och gurka på tallrikar. Blanda färs och dressing och fördela på salladen. Garnera med koriander och servera nudlarna till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.