Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mitt eget påhitt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i munsbitar. Bryn kyckling och lök tillsammans i en stekpanna. När det är brynt, ha i currypastan och sambal oelek och låt bryna med en stund.
  2. Lägg över i en djup gryta och häll lite vatten i pannan och vispa runt lite för att få med currypastan och sambal oeleken. Häll i kokosmjölk och låt puttra på svag värme i ca 20 minuter. Häll i 1 pkt matlagningsgrädde och smaka av. Låt puttra med ca 10-15 minuter. Häll i 1 paket matlagningsgrädde till, tillsammans med valfri mängd salt, peppar och curry. Häll också i wokgrönsakerna och de klyftade tomater och låt puttra ca 5-10 minuter.
  3. Servera till ris eller färsk pasta med råkostsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.