Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het lax med paprika- och apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med en het marinad som gör att laxen nästan smakar kött behöver man en sås som innehåller apelsin!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera laxen i 4-5 timmar och sätt sedan in den i ugnen ca 20 minuter i 200 grader.
  2. Hacka lök och paprika och blanda det med resten av ingredienserna till såsen. Låt koka lugnt i 20 minuter. Servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.