Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het laxsoppa med grön curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbfixat med thailändska smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och buljongtärningen. Skär laxfilén i små bitar. Tärna paprikan fint. Skiva löken och svampen.
  2. Lägg allt i buljongen och låt koka någon minut. Tillsätt kokosmjölken currypastan och limesaften. Koka upp och sjud ytterligare någon minut.
  3. Smaka av med salt och garnera med persiljebladen. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.