Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het majsdip

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God dip som passar till grillat, tacos, kyckling... Sötman från majsen och hettan från chilin gör den riktigt smarrig!

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp en stekpanna. Fräs de oskalade vitlöksklyftorna i olja tills de blir gyllenbruna. Skala klyftorna och lägg de i en bunke. Kärna ur chilin och hacka den fint. Lägg chilin, majskornen och gräddfilen i bunken. Mixa såsen med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.