Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här laxen går supersnabbt att göra och den här helt sjukt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Lägg laxen i en ungsform, smula över fiskbuljongen. Häll crème fraice och grädden i en skål, pressa i vitlöken och häll i chiliflingorna. Vispa tills grädden och crème fraichen blandats ihop ordentligt. Häll sedan i sweet chilin, blanda allting jämt och häll såsen över laxen.
  3. Lägg i ugnen och låt den små puttra under folie i ca 10 minuter, ta sedan av folie och låt fisken få lite färg i ca 5 minuter. Klart att serever med jasmin ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.