Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räk- och avokadosallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fräsch och god- het och syrlig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop alla ingredienser till dressingen och smaka av
  2. Skala och kärna ur avokadon, skär köttet i tärningar. Skär tomater i tärningar, paprikor i strimlor och rödlökarna i ringar.
  3. Blanda grönsakerna, räkorna och dressingen, smaka av.
  4. Man kan dryga ut salladen m vanlig grönsallad och kokta ägg om man vill, och något gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jsa_pettersson 28 maj 2009

    Tyvärr var jag förkyld när jag bjöd på denna och kunde inte känna någon smak. Den var mycket uppskattad som förrätt och jag måste göra den igen för få uppleva smaken själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.