Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räkgryta. GI-metoden

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kryddig räkgryta som kan avnjutas som den är eller tillsammans med råris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna, hacka grönsakerna och löken. Smält smör i en stekpanna eller tjockbottnad kastrull och fräs löken och grönsakerna i den. Tillsätt grädde, tomatpuré sambal oelek / tabasco. Koka upp. Dela limen och pressa i saften från ena halva. Krydda med salt och peppar. Tillsätt räkorna i slutet. Dekorera med limeskivor från den andra halvan.
  2. Servera med råris om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.