Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och verkligen supergod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Strimla purjon och riv det skalade äpplet grovt. Fräs purjo, äpple, curry och sambal oelek i ett par minuter. Blanda i grädde, tomatpuré och smulad buljongtärning. Låt småputtra på svag värme i tio minuter.
  2. Pressa i vitlöksklyftorna och rör ner creme fraiche och vin. Låt såsen koka upp. Vänd ner räkorna och låt dem bli genomvarma. Servera såsen genast med nykokt pasta eller ris och en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.