Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Räkor med sting - när skaldjuren får marinera en stund i tacosås! Från Allers nr 14/07.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna om de är frysta. Marinera dem ca 10 minuter i en blandning av tacosås, pressad lime och olivolja.
  2. Lägg upp de blandade salladssorterna på ett serveringsfat. Ansa och strimla paprikan och skiva tomaterna. Blanda dem med salladen. Toppa med ägghalvor, avokado och de marinerade räkorna.
  3. Ringla litet extra olivolja över salladen och servera med extra lime att pressa över för den som vill. Garnera med några dillvippor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.