Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het rödkålssallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Helt underbar sallad. Omtyckt av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort roten från rödkålen och hyvla kålen med osthyvel eller strimla fint i en matberedare.
  2. Blanda olja,risvinäger, lime, råsockret, salt och chilin med kålen.
  3. Strö över lite frön och nötter före serveringen
  4. Salladen håller i kylen 3-4 dagar utan frön och nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.