Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het skinkpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och snabbgjord skink och champinjon sås till pasta, från kokboken Pasta rätter och pasta såser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten den tid det står på förpackningen.
  2. Skär skinkan i tärningar. Skölj och skiva champinjonerna om ni använder färsk svamp. Fräs svampen i smör på svag värme tills den börjar få färg, tillsätt skinkan. Tillsätt vitlöken och sambal oelek Strö på och blanda ner mjölet, späd med grädden under omrörning. Låt koka ca 5 min, smaksätt med salt.
  3. Servera skink- champinjon såsen med pastan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.