Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Till denna heta kyckling kan du servera ris, potatis eller potatismos

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt in kycklingfiléerna i 200 grader i ugnen mellanläge ringla på margarinet låt stå i 25 min.
  2. Under tiden skär ni purjolöken i små bitar och kärna ut pepparn och strimlar den sedan blandar ni ihop alla ingredienserna så att kantarellerna hinner blötas upp i blandningen.
  3. Slå sedan på blandningen och låt stå i ytterligare 25 min. Lägg sedan på gratängosten och låt stå i 10 min sedan är det hela klart.

Kommentarer (2)

  • christincarlsson 16 april 2011

    Såå gott. perfekt att förbereda och bara stoppa in i ugnen sen.

  • viralottan 1 maj 2011

    Mums! Vi äter enligt LCHF, äter inte potatis och dylikt, och för att det inte skulle bli för mycket sås, så bytte jag ut 5 dl matlagningsgrädde mot 2 dl vispgrädde. Mycket gott och smidigt =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.