Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het tacotårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En smörgåstårta som också yngre matgäster brukar gilla!

Ingredienser

Instruktioner

1. Fyllning: Fräs färsen i smör. Tillsätt lök, vitlök och paprika. Tillsätt tacomixen och vattnet, rör om och låt allt puttra ihop någon minut. 2. Bred ut hälften av fyllningen på en av bottnarna och täck med den andra bottnen. 3. Bred ut resterande mängd fyllning och täck över med den sista bottnen. 4. Topping: Tärna tomaterna. Blanda tomathack, vitlök, riven ost och créme fraiche. Bred toppingkrämen över den sista bottnen. Grädda på 225 grader i nedre delen av ugnen 15-18 min. 5. Garnering: Stick i tortillachips (bred färskost eller smör på så fäster de bättre). Lägg på paprikaringar och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.