- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Klassisk wok med typiskt "asiatiska grönsaker" med en indisk kryddning. Vegansk och proteinrik.
Instruktioner
- Sätt på plattan på hög värme, häll i oljan i stekpannan.
Skär grönsaker (eller skölj frysta under varmt vatten om du tar den snabba vägen). Skär tofun i små kuber.
- När oljan börjat bli varm häller du i grönsakerna och jordnötterna tillsammans med kryddorna.
- Fräs grönsakerna ordentligt. Ett bra sätt att se när det börjar bli färdigt är när vattenkastanjerna börjar få en gyllene färg av oljan.
- Häll i tofun och sänk värmen. Stek och rör om i ungefär 5 minuter. Klart!
- Väldigt enkel rätt och lätt att variera efter smak och tycke (även om det inte är rekommenderat att helt ta bort kryddorna, inklusive sockret).
Är dessutom rik på protein och nyttiga fetter.
Publicerat den
20 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar