Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het wok med jordnötter och tofu

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Klassisk wok med typiskt "asiatiska grönsaker" med en indisk kryddning. Vegansk och proteinrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på plattan på hög värme, häll i oljan i stekpannan. Skär grönsaker (eller skölj frysta under varmt vatten om du tar den snabba vägen). Skär tofun i små kuber.
  2. När oljan börjat bli varm häller du i grönsakerna och jordnötterna tillsammans med kryddorna.
  3. Fräs grönsakerna ordentligt. Ett bra sätt att se när det börjar bli färdigt är när vattenkastanjerna börjar få en gyllene färg av oljan.
  4. Häll i tofun och sänk värmen. Stek och rör om i ungefär 5 minuter. Klart!
  5. Väldigt enkel rätt och lätt att variera efter smak och tycke (även om det inte är rekommenderat att helt ta bort kryddorna, inklusive sockret). Är dessutom rik på protein och nyttiga fetter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.