Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor i chili och vitlök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg räkorna i en skål. Hacka vitlöken och spansk peppar, lägg det med räkorna. Häll på räkspad, olivolja och chiliflarn, blanda.
  2. Lägg i portionsformar eller avlånga aluminiumformar (mazarinformar).
  3. Grädda i 230 grader i ca 10 min. Tag ut dem strö på osten och grädda i ytterligare ca 6 min.
  4. Servera med vitlöksbröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eva23 16 juni 2012

    Det här verkar jättegott, men jag funderar över mängden vitlök. En halv vitlök är ju betydligt mer än 3 klyftor, iaf den vitlök jag har, vilket är det som gäller?

  • Nettans1 17 april 2014

    Jag brukar ta 3st stora vitlöksklyftor. Sedan är det ju efter smak hur mycket man vill ha.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.