Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta enchiladas

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket goda enchiladas med lite sting!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar och bryn den i en stekpanna med smör. Lägg undan i en skål. Skär zucchinin i bitar och skölj och skär champinjonerna i skivor. Fräs zucchini och champinjoner tills de är mjuka. Lägg ner kycklingen, tillsätt tacomixen och vatten. Rör runt så kryddorna fördelas och koka tills det mesta av vattnet kokat bort. Skär under tiden tomaterna i klyftor och dela på hälften och lägg i kycklingröran. De ska bara bli varma. Lägg ut de åtta tortillabröden och fördela kycklingröran jämt på dem. Rulla ihop och lägg i en ugnssäker form med lite smör i. Blanda samman crème fraiche med tacosåsen och bred ut såsen över rullarna. Strö över riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 15 minuter. Ät med tacosås, guacamole och en härlig grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.