Riktigt superheta kycklingvingar! Så ofantligt gott och nästan som en drog, man får en riktig kick av att äta dessa. Men är man inte van vid extrem stark mat så klarar man inte dessa gudomliga vingar. Men för oss andra, Smaklig måltid!
Instruktioner
- Ta fram en gryta och häll i alla ingredienserna utom kycklingvingarna blanda alltihop och låt puttra i en timme.
- Medans BBQ-såsen puttrar så ta fram en stor gryta och koka upp vatten, när vattnet kokar lägg i kycklingvingarna och koka i 5-10 minuter. Ta ut kycklingvingarna ur grytan och häll ut vattnet lägg sedan tillbaks vingarna och låt stå och svalna.
- När BBQ såsen är klar häll en tredjedel över kycklingarna och rör om väl. Lägg på lock eller gladpack och låt stå i kylskåpet i minst 6 timmar.
- Dags att hetta upp grillen eller ugnen (ugn ca 225 grader).
- Ta upp kycklingarna ur marinaden. Lägg på plåt och grilla ca 20-25 minuter, pensla med marinaden ett par gånger.
- Använd resten av såsen du ej använde vid marinering som sidosås för de som klarar hettan!
Publicerat den
16 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar