Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta kikärtssnacks

 
Skriv ut

Överraska dina gäster med dessa kikärtssnacks till ölen i stället för chips eller jordnötter. Kikärterna passar också att strö över en krispig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kikärterna i blöt i kallt vatten över natten eller minst 10 timmar. Sätt ugnen på 225 grader. Häll bort blötläggningsvattnet och klappa kikärtorna torra i hushållspapper. Blanda kikärterna i en skål med de övriga ingredienserna utom rapsoljan. Häll rapsoljan i en långpanna. Häll över kikärtorna i långpannan och rosta dem mitt i ugnen ca 20 min. Skaka eller rör om kikärtorna då och då. Låt dem svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.