Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta morötter i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Morötter går man lätt förbi eftersom de är så lätta att få tag på. Men det finns så mycket mer än att riva ner dem i en sallad. Krydda upp dem och fyll pitabröd med dem istället! Nyttigt och väldigt billigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och riv dem på den grova sidan av rivjärnet. Hacka löken och vitlöksklyftan fint. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek de rivna morötterna tillsammans med löken tills allt börjar få färg. Krydda med spiskummin, koriander, kanel, chilipulver, salt och peppar.
  2. Värm pitabröden i ugnen eller i mikron. Fyll dem med de heta morötterna, sallad och färdig hummus.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.