Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta och feta stora räkor

 
Skriv ut

Fredagsmys. Se till att ha rikligt med servetter hemma, gärna våtservetter.

Ingredienser

Instruktioner

Skåra räkorna längs hela stjärten, så att det går att plocka bort den svarta strängen. Skalet skall vara kvar. Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs tills räkorna blir rosa i skalet. Lägg i vitlöken och strö över kryddorna och saltet. Låt det puttra i ytterligare 2 minuter. Grovhacka koriandern och strö över. Servera räkorna varma, gärna med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.