Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor med sambal oelek

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det heta inslaget i denna rätt gör att ett ljust lageröl med liten beska passar bäst. T.ex San Miguel Kronenbourg 1664

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och hacka chilin. Fräs vitlök, chili och sambal oelek i olja i en kastrull ca 1 min. (OBS inte Zeta olja)
  2. Rör ner räkor och fräs i ytterligare ca 1 min. Tillsätt citronsaft och persilja. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • l1inda 5 december 2008

    Ska du inte lägga ut receptet på Heta räkor med piri piri? Det är så himla gott det med.. Nu e jag med här i alla fall.. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.