Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Måste provas!!! Helt otroligt gott, särskilt med stora räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn finhackad lök och vitlök i lite smör, tillsätt sedan delade champinjoner och fräs tills allt vatten är borta. Tillsätt hackad paprika och chili, fräs ytterligare några minuter. Blanda i créme fraiche, krossade tomater, tomatpuré och buljongtärningen, koka i några minuter och smaksätt med kryddorna. Blanda till sist i räkorna så att dom bara blir varma och servera med ris och en grönsallad.
  2. En riktig god rätt med sting i! Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra i matlagning.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mallan34 4 juni 2011

    Mumma va gott ! Har sparat receptet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.