Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor med couscous

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt. Det som tar tid är att skala räkorna. Resten går på ca 15 min.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Koka upp vatten, buljong, lite salt och oljan. Dra av från plattan och häll i couscous. Hacka vitlöken och fräs den i olja. Häll på de frysta wokgrönsakerna och woka tills de är nästan klara. Blanda i tomatpurén och sockret (socker kan uteslutas). Salta och peppra. Blanda i couscous och smaka av med tabasco och pepparrot. Lägg i räkorna.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • Aonly 2 augusti 2010

    Hej! Vad är det för typ av buljongtärning man ska använda? Grönsaksbuljong?

  • Jonaman 20 augusti 2010

    Jag använder grönsaksbuljong.

  • Juja 24 mars 2013

    Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Juja 24 mars 2013

    Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??

  • Jonaman 24 mars 2013

    Hej Juja, jag går på känn. Det beror ju på hur stark mat du gillar, men jag brukar ha ca 5-10 droppar tabasco och ca 1 msk pepparrot.

  • Juja 26 mars 2013

    Tak för svaret och ber om ursäkt att det blev ett o samma inlägg flera gånger. P.s. Utmärkt recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.