Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta rullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, potatismjöl och vatten. Låt blandningen stå och svälla ca 10 min. Rör ner ägg, färs, salt, peppar och curry. Arbeta färsen smidig. Bred ut färsen på ett vattensköljt smörgåspapper eller liknande. Ruta in färsen i jämnstora fyrkanter. Skär peperoni i strimlor eller halvor. Bred ut senapen på ena delen av färsrutorna och lägg på en bit peperoni. Rulla ihop dem med hjälp av en stekspade. Stek rullarna i matfettet. Tag upp dem och flytta över till en kastrull. Häll bort det mesta av stekfettet. Vispa ur pannan med vatten. Smaka av skyn. Häll skyn över rullarna och låt dem sjuda på svag värme ca 8 min.
  2. Ett gott potatismos och en sallad är gott till rullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.